Till innehållet

Projektverktyg [Projectplace]

Med Sunets molnbaserade verktyg för effektiv projektplanering blir det enklare att kommunicera, planera och genomföra olika uppgifter inom ett projekt. Den inbyggda dokumenthanteringen samlar alla delar i projektet på ett ställe.

Så fungerar tjänsten

För projektsamarbete erbjuder Sunet sina användare projektverktyget Projectplace. Denna  molntjänst är tillgänglig via webben samt via appar (iOS och Android). Det finns också möjlighet att använda API för att integrera mot tjänsten.

Alla dokument du lagrar i tjänsten krypteras automatiskt med en unik nyckel via krypteringsalgoritmen AES-256. All projektinformation stannar också i Sverige, vilket gör det lättare att uppfylla kraven i svensk personuppgiftslagstiftning.

När du loggar in använder du dig av SWAMID, vilket förenklar konto- och lösenordshantering.

Detta krävs för att få tillgång till tjänsten

Alla organisationer som är anslutna till Sunet samt är medlemmar i identitetsfederationen SWAMID kan beställa Sunets Projektverktyg.

Användarstöd

Projectplace har en väl fungerande och snabb support där man kan få hjälp på flera olika språk, bland annat svenska, samt via chatt under kontorstid 9-17.

Vad kostar det?

Det finns två prismodeller:

  • Modell 1 har en rörlig månadsavgift som baseras på antalet aktiverade användare i tjänsten. Varje konto kostar 36 kronor i månaden. Minimum är 100 konton (med undantag för organisationer med färre än 100 anställda).
  • Modell 2 är en så kallad site-licens med en fast avgift som baseras på antalet heltidsanställda på organisationen. Därutöver finns en fast månadsavgift på 2 200 kronor i månaden.

Vill du veta mer?

Läs mer om tjänsten på projectplace.se.

Kontakta Valter Nordh för mer information.